Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Tajči nakon 34 godine opet odjenula haljinu koju je nosila na Euroviziji, pogledajte kako joj danas pristaje

Foto: YouTube screenshot
1/8
06.05.2024.
u 15:12

Naime, Tajči koja je 1990. predstavljala je Jugoslaviju na 35. Euroviziji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nosila je na nastupu danas mnogima dobro poznatu ružičastu mini haljinu sa šarenim kamenčićima. Tada je završila na sedmom mjestu s pjesmom 'Hajde da ludujemo', a sada je, 34 godine kasnije pokazala kako joj pristaje ta ista haljina.

Pjevačica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, na Instagramu je objavila zanimljive fotke. Naime, Tajči koja je 1990. predstavljala je Jugoslaviju na 35. Euroviziji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nosila je na nastupu danas mnogima dobro poznatu ružičastu mini haljinu sa šarenim kamenčićima. Tada je završila na sedmom mjestu s pjesmom 'Hajde da ludujemo', a sada je, 34 godine kasnije pokazala kako joj pristaje ta ista haljina. 

Foto: Instagram

"Ista haljina 34 godina kasnije. Odlično je izdržala!" napisala je Tajči, koja je dodala da je haljinu isprobala samo zbog zabave. Cameron je inače otputovala u Švedsku i tamo će nastupati za fanove u jednom klubu. 

Podsjetimo, ranije je u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'' progovorila o tome kako su joj za vrijeme najveće slave govorili da je debela. Tajči je dala savjet mladima kako da se suoče s ''body shamingom''. 

– Strašan je pritisak, ja imam tri sina koja su također doživjela pritisak jer ne odgovaraju tim nekim muškim standardima. Za 30. godišnjicu 'Hajde da ludujemo' izvukla sam narančastu haljinicu i gledam kako sam bila tanka, mršava, a kako su mi u to doba govorili: ''Kak' si debela, daj noge, trbuh'', a ja gledam i vidim – nema me. Na tome treba raditi i trebamo osvijestiti što je ''body shaming'' i kako voljeti svoje tijelo, svaku boru, sve takvo kakvo jest – rekla je pjevačica u emisiji. 

FOTO Hrvatski gradovi zaplesali na ritam pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' i pokazali ljubav Baby Lasagni

1/66

Otkrila je i zašto se odlučila preseliti u Ameriku, gdje se udala i dobila djecu, te zašto je na kraju odabrala anonimnost. 
– Jako je teško ljudima to shvatiti, J. Lo ima sve asistente, ja to nisam imala, nekakvog ''wellness coacha''. Kreativna energija sama po sebi daje život i ispunjava te, ali s druge strane, moraš se odmoriti. Ta intenzivnost dođe do granice da čovjek pukne, a ja sam bila tako mlada. Intenzivna slava bila je posebna vrsta te popularnosti – izjavila je. 

VIDEO I ciparska predstavnica zna Rim tim tagi dim. Pogledajte kako praši na tirkiznom tepihu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije